Happy Candidates: Nadya Ilieva / Доволни кандидати: Надя Илиева

(English below)

“Благодарение на член от екипа на компанията, имах възможността по време на втората година от майчинството си да открия най-подходящата за мен работа. В Изи Консулт работят добър екип от специалисти, които биха ви помогнали да намерите мечтаната от Вас работа!”  

Рекрутър от екипа на Изи се свързва с Надя, търсейки препоръка за човек, занимаващ се с международни проекти заради предишния й опит, но открива прекрасен кандидат и в нейно лице и успява да я убеди да пробва и самата тя. “Благодарение на находчивостта на рекрутъра в момента вече една година работя нещо, което наистина ми доставя удоволствие.”, споделя Надя. 

Като  най-силна страна на компанията, Надя определя личния контакт и отношение, защото за нея най-добрата препоръка и най-доброто мнение са тези от първа ръка.  

Шансът да намерите най-подходящата работа чрез агенция като Изи е много по-голям, отколкото като се лутате в сайтове с различни обяви за работа, смята Надя. Когато кандидат работи с консултант, консултантът е едновременно отлично запознат както с изискванията на търсещия, така и с тези на работодателя, което му дава възможност да направи перфектния “match“ и да спести времето на всички.  

 -------------------------------

“I had the opportunity to find a job that fits me perfectly in my second year of maternity leave, thanks to a member of the Easy Consult recruitment team! At Easy Consult, you will find great specialists, who can help you find your dream job".” 

A recruiter contacts Nadya, looking for a recommendation for a candidate with expeience in managing international projects knowing she has a background in the area, but finds her a great match as well, and manages to convince her to apply. “The ingenuity of the recruiting specialist brought me to work already for a year a job I really take pleasure in", Nadya shares.  

The personal contact and approach, in Nadya's opinion, is of the strongest sides of Easy's consultants, as to her the individual recommendation and opinion are to be most trusted and valued.  

The chance of finding your dream job with a recruitment agency is much higher than when you wander by yourself around job sites, Nadya thinks. When you work with a recruitment consultant, they are in the position to know both the candidate's and the emoployer's conditions and expectations, which enables them to make the perfect match, and save everyone's time, she adds. 

 

 
 
 

Reach out for a
free consultation